Avem nevoie de acel timp destinat doar noua, fetelor, pentru a putea trece de o saptamana grea, in care ceea ce am facut nu a fost altceva decat munca. Nimic nu se compara cu o imbratisare sau o vorba buna spusa in fata de catre prietena ta cea mai buna, pentru a te simti mai bine si a-ti insenina ziua.

Lady Gaga a inteles foarte bine nevoile unei fete de a dansa cand a scris versurile: „I left my head and my heart on the dance floor.” Dansul este in sangele nostru. Nu cred ca exista vreo fata care sa nu isi doreasca o seara in oras pentru a dansa si pentru a avea parte de o distractie pe cinste.

Dupa cel de-al patrulea pahar de votca cu suc pe care l-am consumat in timp ce ne incalzeam si barfeam, nimic nu ne face sa ne simtim mai bine odata ce am scapat de spataman de iad prin care am trecut decat niste bune miscari de dans pe ring.

Seratele si dansurile din liceu s-au dus de mult timp. Multe joburi cer tinute office, ceea ce inseamna doar ca acele micure rochii negre pe care le avem pe acasa, nu vor face altceva decat sa atraga praful care se va pune pe ele.

O noapte adevarata ca intre fete impune ca noi sa ne imbracam sofisticat si sexy, sa ne lasam prietenele sa ne complimenteze si sa ne simtim de minune proband acel outfit traznet pe care tocmai ni l-am achizitionat.

Sa fim realiste, ne place atunci cand iubitul ne complimenteaza, insa nimic nu se compara cu spusele prietenei tale cele mai bune cand arati super. Te-a vazut la ora trei dimineata cand mergeai in genunchi pe strada din cauza betiei, a fost alaturi de tine cand dupa despartirea de iubit, ai mancat singura o cutie mare de inghetata. Asadar, atunci cand iti va spune ca arati bine, chiar asa este.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *