La inceputurile unei relatii, lucrurile sunt perfecte, si iti doresti ca partenerul sa fie al tau pentru totdeuna. Pe parcurs, iti dai seama ca nu poate fi doar lapte si miere, si incepi sa vezi defectele si ceea ce nu iti place la celalalt. Asa se ajunge la despartire. Dupa o relatie in care s-au simtit fericiti, oamenii incep sa sufere. De ce sufera oamenii din dragoste ? Doar stim ca in viata trebuie sa experimentam si sa gasim persoana potrivita alaturi de care sa traim intreaga viata. Dupa ce unul dintre parteneri alege sa termine relatia, cealalta sufera. De ce ? Sufera pentru ca persoana care pleaca va avea o atitudine de respingere, un comportament rigid si va da impresia celuilalt ca nu va mai vrea o alta relatie cu el/ea.

Ce trebuie sa faci dupa despartire ? Ai doua variante : fie astepti sa treaca timpul, si odata cu trecerea lui ti se vor vindeca ranile, fie incepi procesul de revenire imediat dupa despartire, mergi mai departe fara sa lasi urme foarte adanci in sufletul tau si sa te implici in activitati care nu au nici o legatura cu fostul/fosta.

In momentul despartirii nu trebuie sa disperi. Iata ce ar trebui sa faci ca sa treci peste despartire :

Trebuie sa infrunti situatia. Nu nega ceea ce ti s-a intamplat si incearca sa accelerezi cat mai mult procesul de vindecare. Accepta ceea ce ti s-a intamplat si gandeste-te ca nu vei reusi niciodata sa repari ceea ce sa rupt si relatia voastra sa ajunga la acelasi nivel la care era. Invata-ti lectia dupa despartire, fii constient de greselile pe care le-ai facut si incearca sa le eviti pe viitor.

Nu te face vinovat de ceea ce s-a intamplat ci doar responsabil. Nu este nimeni vinovat de ruptura noastra, tu doar ai experimentat si ai invatat niste lucruri pentru a putea evolua mai mult.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *