Pentru a avea parte de o zi minunata in care parul sa-si stea bine si sa te bucuri de fiecare miscare, atunci cel mai indicat este sa iti curete peria de par, mai ales daca nu ai facut-o de ceva timp. Mai intai de toate trage toate acele fire enervante prinse in ea cu mana iar ceea ce mai ramane freaca de o alta perie sau de o suprafata mai aspra pentru a scoate toata mizeria si depunerile dintre perii acesteia.

Dupa ce ai reusit sa o cureti de par, foloseste o periuta de dinti mai veche inmuiata in otet pentru a curata toate acele zone care ti se par inca afectate de impuritati si alte chestii ce tin de structura parului. Astfel vei reusi sa inprospatezi si sa iti mentii peria de par ca noua, iar podoaba ta capilara iti va multumi pentru acest lucru.

Curata tablourile vechi cu ajutorul unei chifle taiate in doua. Firimiturile si miezul de paine te va scoate din incurcatura si va indeparta toate impuritatile si firele de praf sau alte depuneri asezate peste pictura.

Curata jaluzelele albe si nu numai cu ajutorul unei sosete vechi. Inmoaie o asemenea soteta in otet amestecat cu apa, apoi trecet-i pe mana ca pe o manusa si sterge cu ea suprafetele dificil de curatat ale jaluzelelor.

Pentru a-ti proteja hainele asezate in dulap pe umerase de praful care le poate cuprinde, fa o gaura unor prosoape mai mari de panza si pune-le astfel peste haine, trecandu-le prin capul umeraselor. Asta va proteja textura articolelor vestimentare si astfel nimci nu le va afecta materialul si curatenia.

Foloseste o perie aspra de haine sau de curatat scamele si parul de pe covoare, pentru a curata podeaua si placile de marmura care sunt afectate de murdarie, de pete si de diferite alte depuneri lipicioase.

O perie serioasa, aspra, cu peri rigizi va ajuta la eradicarea tuturor depunerilor, mai ales daca va fi inmuiata in prealabil intr-o solutie de curatat sau in detergent lichid. Pe langa faptul ca va curata bine suprafetele in sine, va ajunge si la locurile mai greu de depistat si care sunt o tinta mai usoara pentru murdarie, adica santurile dintre placi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *