Factura mare la gaz m-a facut sa ma gandesc cum as putea face economie. Sunt o persoana friguroasa, deci vreau sa fie cald in casa, dar nu stau toata ziua acasa. Pentru cine merge caldura cat sunt plecata? Cum sa fac sa reglez centrala pentru a avea cald in casa doar atunci cand imi trebuie? Era o problema la care ma tot gandeam pana cand un prieten mi-a recomandat termostatul iT500. Initial am crezut ca ma complic. Mi-a zis sa-l cumpar ca nu am nimic de pierdut si cu siguranta o sa-mi placa.

Ce este un termostat iT500?

La inceput nu intelegeam cu ce ma poate ajuta un termostat nou. Ce este acest termostat iT500? Simplu si la obiect. Un termostat ultra performat, construit dupa nevoile clientului. Accesezi si contolezi sistemul de incalzire si A.C.M (apa calda menajera) prin internet. Ce mi-a placut la el din start a fost faptul ca imi pot regla de la distanta temperatura din casa. Pot inchide centrala cat timp sunt plecata iar inainte de sosire ii pot da drumul. Poti chiar sa-i faci un anumit program de functionare pe ore si pe zile. Pachetul contine termostatul, receptorul, dispozitivul, cablu ADSL, alimentare, suruburi si suport pentru montare pe perete. Pur si simplu de tot ce ai nevoie pentru montare.  Nu este greu de instalat daca studiezi cu atentie intructiunile. Acestea sunt detaliate si pe intelesul tuturor.

Are si aplicatie …

Termostatul iT500 il poti accesa pe site-ul  www.saluscontrols.ro, dar mai interesanta este aplicatia pentru smartphone deoarece este mult mai usor de folosit si mai intuitiva. Se pot programa 6 intervale in timpul zilei cu 6 temperaturi diferite si asta nu e tot. Poti grupa zilele de lucru plus week-end, poti programa zilele individual sau poti face reglaje separate pentru fiecare zi a saptamanii. Pentru mine asta era fix ceea ce cautam. Nu am stat pe ganduri si l-am luat imediat.

Pentru a programa controlerul iT500 prin intermediul internetului si al aplicatiei de pe smartphone trebuie sa inregistrati mai intai codul termostatului iT500 direct pe site. Odata ce este identificata configuratia sistemului de incalzire, il puteti controla pe deplin folosind unul din cele doua dispozitive.  Il poti folosi pentru o zona de incalzire, la alegere pentru doua zone de incalzire (pentru care iti mai trebuie un senzor iT300) sau o zona de incalzire si A.C.M. Nimic nu este greu din ceea ce va spun. Pentru mine a fost o placere, ca o joaca de copii. Aveam jucarie noua.

Am descoperit ca are si modul de vacanta. Aecst lucru m-a fascinat si mai mult. Nu ma asteptam la atat de multe din partea unui termostat. Asta da tehnologie si are 2 ani garantie. Ce poti sa ceri mai mult cand le are pe toate?

Eu il folosesc deja de ceva timp si sunt foarte multumita de el. Dupa cum v-am zis, termostatul iT500 este practic, la indemana, usor de instalat si utilizat. Il poti accesa de la un computer sau de pe aplicatia ce trebuie instalata pe smartphone. Este conceput special pentru tine si nevoile tale. Iti face un camin mai confortabil dupa bunul tau plac si sa nu uitam faptul ca te ajuta cu economisirea facturilor la gaz. Vi-l recomand cu incredere!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *