lucky studio

lucky studioEste destul de greu sa castigi bani in ziua de astazi. De fapt, nu castigatul banilor in sine este mai dificil, ci angajarea in sine, toate companiile cautand oameni cu experienta, fara sa mai acorde sanse noilor intrati pe campul muncii. De aceea, am cautat cateva surse de obtinere de venituri.

  • Un mod tot mai popular pentru studenti de a face bani este sa complete chestionare online in timpul liber. Companiile de cercetare cauta mereu noi membri pentru a raspunde sondajelor si pentru a testa noi produse. Plata per chestionar variaza, insa pot sa-ti ofere ceva banuti de buzunar, in conditiile in care faci aplici la cat mai multe sondaje. Aceasta metoda este recomandata in cazul ai ceva bani, deoarece nu te poti intretine doar din aceste castiguri.
  • O meserie foarte populara in randul studentelor este videochat-ul. Poti sa afli pe www.studioluckyiasi.ro mai multe detalii despre acest job, insa, in mare, trebuie sa ai peste 18 ani, sa fii o fire sociabila si nu inhibata, sa cunosti o limba straina (de preferabil, llucky studioimba engleza). Spre deosebire de celelate doua optiuni prezentate aici, din aceasta meserie se poate castiga serios. Multe femei castiga aici in cateva zile mai mult decat multe persoane castiga intr-o luna, iar intr-o luna, o tanara castiga aici cu mult mai mult peste strictul necesar. Desi este o afacere cu un succes foarte mare, studioul inca mai face angajari, deci poti profita de ocazie. Cu cat mai repede, cu atat mai bine pentru tine.
  • Secretul „Seifului Disney”. Pentru a pastra cererea mare de la generatie la generatie, studiourile Disney limiteaza cu grija aprovizionarea unor lansari video ale filmelor lor clasice. Filmele sunt inchise in „seif” pentru o perioada de opt – zece ani, fiind lansate pentru o scurta perioada, care nu este precizata. Poti sa cumperi acum cateva DVD-uri sau Blu-Ray-uri si poti sa faci un profit frumusel cand nu vor mai fi disponibile in viitor. De exemplu, in 2011 puteai sa cumperi Blu-Ray-ul 3D pentru „Frumoasa si Bestia” pentru doar 23.99 de lire sterline. Acum, cativa ani mai tarziu, poti sa-l gasesti pe Amazon.com pentru suma imensa de 74.99 de lire sterline. lucky studioEvident, valoarea acestor lansari creste daca lansarea nu a fost folosita, deci, nu este despachetata. Daca totusi lansarea este folosita, tot se poate obtine un profit frumusel in cativa ani. In momentul de fata, in seif se afla editia diamant pe Blu-Ray de la „Bambi” pentru doar 13.50 de lire sterline si editia diamand pentru „Cenusareasa” pentru 14 lire.

 

De admin

9 comentarii la „Cum sa faci bani usor”

Comentariile sunt închise.