incaltaminte

Exista o vreme in care o singura pereche de incaltaminte se potrivea la orice tinuta si mergea la toate activitatile pe care le intreprindeam zilnic. Insa, timpul s-a scurs foarte repede si se pare ca in ziua de azi, in societatea moderna, exista cate un tip si cate o pereche diferita de incaltaminte pentru atunci cand vrem sa mergem la plaja, la cumparaturi, in club, in oras la plimbare sau la alergat si chiar si mai mult de atat.

Incaltaminte pentru diferite ocazii

Magazinele sunt pline de incaltaminte diversa  care este menita sa ne asigure confortul si mobilitatea in cele mai variate situatii, astfel incat sa ne ocupam de ceea ce avem de facut in cel mai practic mod cu putinta. Pentru a cumpara cele mai potrivite perechi de papuci si tipuri de pantofi pentru activitatile tale zilnice, trebuie sa tii cont de niste lucruri esentiale.

Criterii de alegere a incaltamintei

  • In primul rand trebuie sa te hotarasti de indata asupra activitatii pe care o ai de intreprins sau pentru unde ai de mers cu papucii pe care doresti sa ii cumperi. Este vorba despre un maraton de alergare, despre o petrecere de nunta sau despre o excursie la munte?
  • Daca ceea ce cauti tu tine de mersul de zi cu zi si plimbarile prin oras in timpul liber, atunci incaltamintea casual in functie de sezon este cea mai potrivita varianta pentru tine.
  • Daca iti doresti niste papuci pentru alergare sau pentru sala de fitness, atunci alege niste conversi sau niste tenisi de calitate. Poti gasi la Milenium Shopping incaltaminte second hand care sa iti incante privirea si sa iti satisfaca cerintele.
  • In cazul in care iti doresti sa mergi pe munte, sa faci un traseu sau sa te cateri pe undeva, vei avea nevoie de o incaltaminte potrivita, confortabila, dar rezistenta care sa te ajute sa iti duci la bun sfarsit activitatile dorite. Niste bocanci ar fi ideali.
  • Inca un lucru foarte important in cazul alegerii incaltamintei pentru diverse ocazii este si marimea piciorului. Trebuie sa cunosti exact care este numarul tau la papuci si sa te conformezi acestuia atunci cand iti doresti achizitionarea de asa ceva. Pentru asta, ideal ar fi sa probezi de fiecare data orice tip de incaltaminte ai dori  sa cumperi.
  • De asemenea, chiar daca tu te incalti de obicei cu o pereche de papuci de o anumita marime, in cazul incaltamintei mai sport sau de iarna, ar fi mai indicat sa alegi ceva cu un numar mai mare sau cu jumatate de jumar mai mare daca se poate, pentru a te asigura ca acea incaltaminte iti va veni chiar daca ti se vor umfla picioarele de la mers sau de la efort.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *