In ultimul timp, oamenii isi creaza relatii virtuale. Exista tot felul de relatie virtuale: relatii in care partenerii nu s-au vazut niciodata, in care partenerii mai vorbesc din cand in cand si relatii in care partenerii vorbesc pe internet pentru a-si mai comunica cateva detalii. Retelele de socializare sunt foarte mediatizate astazi. Facebook-ul este parte din fiecare om, dat fiind faptul ca oamenii stau foarte mult timp in fata calculatorului pentru a socializa. De asemenea, aud tot mai des, cum facebook-ul strica relatii amoroase.

Totul incepe de la statusurile de relatie. Dupa ce trece o perioada de la inceperea relatiei, partenerii se gandesc sa isi puna statusuri cum ca sunt intr-o relatie. Totul pleaca de la aceasta problema. Unul dintre parteneri nu isi doreste sa isi pun acest status si apar conflictele. Dubii, nesinguranta, partenerii se gandesc la aceste lucruri cand vine vorba despre facebook.

Fotografiile mai vechi, in care apari, sau apare partenerul tau si care te vor face sa ai dubii. Te intrebi cine o fi tipa care apare atat de aproape de iubitul tau…te gandesti ca probabil pastreaza fotografia pentru ca mai are sentimente pentru fosta iubita.

De asemenea, femeile adora sa fie rasfatate chiar si pe facebook. In momentul in care nu este suficient de admirata va simti ca nu se intampla acest lucru, deoarece partenerul ofera mai multa atentie altor persoane.

Trecutul tau va fi intotdeuna prezent pe facebook. Mesajele, comentariile, fotogrfiile vechi pot fi sterse.

De asemenea, am tot auzit cum un partener da parola celuilalt si apar discutii. Vrem, nu vrem, el tot va citi conversatiile. Si chiar daca nu avem conversatii compromitatoare, iubitul tot va gasi ceva care te compromite. Teoretic, parola de la facebook, telefonul mobil, ar trebui sa fie lucruri personale la care nu trebuie sa aiba nimeni acces, afara de tine. Incearca sa le tii doar pentru tine pentru a evita discutiile.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *