Se intampla deseori ca femeile sa isi doreasca din tot sufletul sa fie acceptate in cercul de prieteni al iubitului lor si nu numai. Femeile isi doresc sa fie populare, pentru ca asa cum ati auzit cu siguranta, femeile sunt innebunite dupa atentie si dupa atractie.

Toate femeile isi doresc sa fie in centrul atentiei si sa capteze orice priviri. Din aceste motive, unele femei apeleaza la tot felul de lucruri, la trucuri care pot sa le apropie sau sa creeze o imagine mai buna despre ele.

Chiar daca pare destul de greu de crezut, barbatii sunt destul de carcotasi atunci cand vine vorba sa catalogheze o femeie. Probabil ca ati crezut, ca  barbatii nu sunt ca femeile si ca doar ele prefera sa comenteze diferite lucruri despre barbati. Ei bine, lucrurile nu sunt deloc asa, ba dimpotriva. Barbatii sunt de multe ori, mai carcotasi decat femeile si analizeaza in detaliu orice lucru.

Adesea, primele intalniri cu prietenii apropiati ai iubitului sunt mai solicitante decat primele intalniri pe care o femeie le are cu cel care are sa-i devina partener. Desi exista preconceptia ca femeile sunt cele care se lasa influentate de parerile prietenelor lor cand vine vorba de alegeri pe plan sentimental, adevarul este ca barbatii, cel putin o mare parte din ei, sunt mai influentabili decat femeile. Este foarte important pentru un barbat ca prietenii sa-i placa noua iubita.

Sarcina unei femei devine si mai grea in astfel de situatii, caci barbatii sunt, de fapt, carcotasi si barfitori, chiar daca aceste doua caracteristici sunt, de regula, asociate reprezentantelor sexului frumos.

Pentru ca o femeie sa se asigure ca va fi acceptata in grupul de prieteni, trebuie sa se inarmeze cu rabdare, cu intelegere si sa incerce sa patrunda in mintea reprezentantului sexului tare.

Este foarte important sa stiti sa va faceti placut in orice grup, indiferent ca vorbim despre unul de prietenii sau un alt fel de grup.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *