Exista femei care asteapta foarte mult ca testul de sarcina pe care il fac de atta vreme sa aiba doua liniute rosii. In momentul in care observa ca toate lucrurile decurg bine, femeile sunt extrem de multumite la primirea vestii ca vor fi mame. Si din momentul aflarii ele incep sa planifice totul pentru momentul in care va veni pe lume micutul.

Oricum, o sarcina nu este deloc usoara si nu va fi deloc usor sa treceti printr-o astfel de perioada. Va veti gandi la tot felul de lucruri si veti incepe sa ascultati orice sfat credeti ca va poate fi util. Asadar, daca rudele, prietenii incep sa va spuna tot felul de mituri legate de sarcina, trebuie sa faceti astfel incat sa le luati in considerare pe cele mai bune si relevante.

Iata ce ar trebui sa stii si care sunt miturile care ar trebui sa fie demontate in legatura cu sarcina:

Forma burtii anunta sexul bebelusului

Am tot auzit femei care spuneau ca forma burtii si dimensiunea ei spun care este sexul copilului. Din momentul in care incepe sa se vada sarcina, nu va trece vreo saptamana in care vreun cunoscator sa va anunte ca este joasa deci in mod sigur veti avea un baiat (sau daca este sus, o fata). De fapt, modul in care arata burtica depinde de tonusul dumneavoastra muscular, daca este prima sarcina, pozitia, varsta si dimensiunea bebelusului.

Pulsul femeii

De asemenea, se tot spune ca daca femeia insarcinata are un puls mai rapid inseamna ca este o fetitia. Sigur ca si acest mit este cat se poate de fals  deoarece medicii spun ca pulsul copilului variaza in functie de activitatea copilului in timpul monitorizarii. Asadar, nu se poate afirma ca aveti o fetita daca pulsul este mai rapid.

 

De admin

Un comentariu la „Ce trebuie sa stii despre sarcina”
  1. Sunt foarte multe aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand esti insarcinata. Eu una, de exemplu, am facut pana si un control dentar la Megasmile inainte de a face un copil. E important sa fii atenta la orice detaliu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *