Sigur ca momentul in care trebuie sa aleaga un inel pentru logodna barbatii au foarte mari batai de cap. In primul rand pentru ca nu stiu foarte bine ceea ce partenera si-ar dori si mai apoi din cauza ca nu au suficienti bani incat sa cumpere un inel inedit.

Se spune ca inelul de logodna trebuie sa coste cat 3 salarii de-a barbatului insa stim ca de cele mai multe ori nu se intampla asa. Exista barbati care nu doresc sa dezvaluie surpriza logodnei si nu ar dori sa isi intrebe partenera despre preferintele pe care le are insa cu siguranta si-ar dori sa ii nimereasca gusturile. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont daca vrei sa ii cumperi ceva frumos parteneri tale:

Exista parteneri care aleg sa mearga impreuna si sa cumpere inelul de logodna insa acest lucru nu are acelasi mister. De regula, daca se intampla asa este foarte simplu pentru ca ii veti nimeri dimensiunea si modelul care ii place.

In cazul in care dorit sa mergeti singur sa cumparati un inel de logodna cu siguranta stiti deja ca nu veti da gres cu un inel extrem de pretios. Astfel, cu siguranta ii veti intra in gratii femeii visurilor si astfel momentul este unic.

Este probabil ca acum sa puneti problema banilor pentru ca aveti nevoie de o suma consistenta de bani ca sa reusiti sa ii cumparati partenerei un inel cu diamant, de exemplu. Asadar, puteti apela la alte alternative pentru a reusi sa ii cumparati ceea ce va doriti. De exemplu puteti sa apelati la o casa amanet care va va oferi preturi mult mai mici si chiar sfaturi in ceea ce priveste alegerea potrivita.

O casa de amanet ne ofera diferite servicii utile pentru care pot fi folosite in favoarea noastra. De exemplu, acolo putem sa ducem lucruri de valoare in schimbul unei sume de bani de care avem neaparata nevoie. Asadar, daca avem nevoie de o suma de bani putem sa ne bazam pe serviciile unei case de amanet care actioneaza foarte rapid.

Aici putem sa gasim si bunuri la preturi foarte reduse  si este vorba despre bunuri care au fost abandonate de catre proprietari. Ideea este ca putem obtine bani foarte repede, fara prea multe eforturi si implicit putem cumpara produse la preturi reduse.

Inelul de logodna este de regula din aur alb, galben sau din platina si trebuie sa aiba una sau mai multe pietricele. Puteti sa optati pentru un inel cu diamant sau unul mai ieftin cu safire, smaralde,, rubine si alte materiale sau pietre pretioase.

De asemenea, forma pietrei poate avea diferite forme in functie de preferintele voatre dar si ale partenerei. Daca stiti ca prefera bijuteriile fine trebuie sa cumparati un inel cu piatra mica iar daca nu puteti sa optati pentru unul cu piatra mare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *