Multe dintre femeile zilelor noastre si mai mult de atat, majoritatea tinerelor si adolescentelor zilelor noastre, au niste picioare strambe cu care mai putin se pot mandri, si de cele mai multe ori se rusineaza a se infatisa in public cu ele, pentru ca le considera niste defecte fizice.

Nu spunem ca nu ar fi oarecum niste defecte pentru ca am minti altfel, insa si niste picioare mai strambe au farmecul lor, de aceea fiind date unor posesoare de pe acest pamant. Foarte rar se intampla ca femeile cu picioare mai putin drepte sa se mandreasca de acestea, dar mai ales de a se prezent in public in rochite sau fustite mai scurte, ce odata imbracate ar scoate mai tare in evidenta forma piciorului.

Tocmai de aceea, exista operatii estetice si tot felul de interventii la nivelul structurii oaselor piciorului care sa le poata indrepta si conferi din nou o forma mai mult dorita de catre femeile nemultumite. Pe langa aceste interventii chirurgicale ce se pot face pentru „repararea” picioarelor strambe, exista mai presus de toate o serie de exercitii fizice care se pot face si care pot inlocui cu succes asemenea proceduri dureroase si scumpe.

Asemenea exercitii au rolul de a tonifia si intari muschii genunchilor si coapselor, asemenea actionand si cateva exercitii de yoga si pilates, care asigura oarecum imbunatatirea posturii si stopand arcuirea inestetica a picioarelor. Insa, nu ar trebui sa se considere pe loc ca un regim fizic de efectuare a acestor exercitii poate fi solutia optima pentru indreptarea unor picioare mai mult decat strambe.

Niste exercitii fizice efectuate pe o saltea, cateva elemente de gimnastica sau o serie de exercitii efectuate cu ajutorul mingii de fitness pot face minuni pentru tine, doar daca sunt respectate si efectuate timp de cel putin un sfert de ora pe zi, insa pentru asta ai nevoie de o tarie si de o vointa imense.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *