Cu totii avem mai devreme sau mai tarziu diferite regrete. Ne pare rau ca facem diferite lucruri si nu ne dam seama ca acestea isi lasa amprente serioase asupra noastra.

In viata de zi cu zi ajungem sa ne gasim in situatii in care realizam ca nu am facut ce trebuia facut la momentul oportun si vom ajunge sa avem regrete asupra acelui lucru. Ar trebui sa te gandesti de fiecare data foarte bine in privinta actiunilor pe care doresti sa le intretii, pentru a sti daca vei regreta sau nu de pe urma acestora.

Este destul de greu sa gandesti logic in astfel de momente dar ar trebui sa iti pui o serie de intrebari care sa te ajute in deciziile tale pentru a evita regretele

De ce ai renunta la visele tale ?

Inca din copilarie ajungem sa avem vise care mai de care mai indraznete. Singura problema este ca odata cu inaintarea timpului vei ajunge sa renunti la acestea si sa te multumesti cu ce ai. Poate ca situatia nu iti permite sau esti legat de prea multe chestii pentru a renunta la prezent si pentru a te aventura in visele tale. Dar problema nu este asta. Problema e ca nu incerci sa iti indeplinesti visele. Daca ai face o incercare, ai fi capabil sa analizezi ce a mers si ce nu. Ar trebui sa fii mult mai matur in gandire si daca e sa incerci vei ajunge sa ai mai mult succes odata cu urmatoarea ocazie.

De ce lasi persoanele din jurul tau sa te influenteze ?

Sunt dese situatiile in care ajungi sa renunti la ideile si visele tale din cauza persoanelor din jurul tau. Unele nu te lasa, altele te sfatuiesc ca nu ar fi la fel de indicat sa faci ceea ce iti propui cu adevarat. Iar in mod involuntar aceste vorbe ajung sa fie un adevarat impediment pentru tine si ideile tale. Acest lucru se intampla mai ales in situatiile in care aceste cuvinte vin din partea unor persoane apropiate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *