In timp ce raspunsul barbatilor la intrebarea „Ce parere ai despre o femeie care injura?” nu a fost unul „sexy”, multi barbati au ajuns la concluzia ca injuratul este extrem de neatractiv daca vine din partea unei femei. Si acelasi lucru se aplica si in cazul barbatilor. O injuratura strecurata pe aici pe colo poate prinde o nuanta umoristica, insa este asemeni ca si sarii- ce e prea mult strica si nu e sanatos.

Cu toate acestea, niciun barbat nu sustine ca injuratul e un motiv de a fugi, pentru ca si ei se confrunta cu acelasi lucru in fiecare zi. Nu toti oamenii pot injura in mod egal. Unii sunt mai bine echipati atunci cand vine vorba de injuraturi. Insa, multi barbati sunt de acord ca injuratul si vorbitul murdar este foarte bun atunci cand se afla intr-o relatie intima cu partenera lor. Fiecarui barbat ii place sa creada despre el ca este atat de bun in pat incat o femeie sa nu se poata abtine de la a vorbi murdar.

Unii barbati sunt de parere ca injuratul este cel mai urat lucru de care o femeie poate da dovada, in timp ce altii sustin ca unele cuvinte pe care femeile le scot pe gura pot fi foarte sexy, si pot deveni foarte atractive atunci cand aceste cuvinte sunt rostite intr-o situatie potrivita.

Ce efect are injuratul asupra oamenilor?

Injuratul are un efect analgezic asupra organismului. De asemenea, ideea ca toti cei care injura sau folosesc un limbaj obscen sunt oameni cu o inteligenta redusa, este una falsa. Injuraturile constituie un limbaj emotional bogat. Totusi, cu toate ca injuratul ne ajuta atunci cand dorim sa ne descaram, asta nu inseamna ca trebuie sa injuram foarte des. El trebuie folosit cu moderatie si doar in situatii absolut necesare, deoarece are o multime de efecte pozitive asupra starii emotionale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *