Barbatii au un orgoliu masculin care de multe ori ii face sa nu vada mai departe de un cuvant ce a starnit revolta. Nu ii spui acestuia ce ar fi putut sa faca daca el a luat o alta cale. Nu ii spui ca merge si altfel cand el s-a straduit intr-un anumit sens. De multe ori vad totul in alb si negru. Sa ii complimentezi? O adevarata aventura.

5 lucruri pe care sa NU le spui unui barbat

Daca ii spui ca arata bine ai impresia ca este prea simplu, la obiect si fara farmec. Daca ii spui „esti dragut” nu va avea efectul scontat pentru el. Asta inseamna un stil prea feminin insa mai cu seama se asociaza cu un baietel, cu dulcegariile femeilor cand complimenteaza un copil. El este masculin 100%, stapan pe el si impunator, merita mai mult decat atat.

Sa te ajute la treburile casei. Daca nu face nu e bine, e prea lenes. Daca se ofera sa te ajute ii spui ca in ritmul sau tu vei termina mai repede. Este deja un compliment prost. De fapt nu mai e compliment caci va intelege ca el te face sa termini treaba mai tarziu. Ori simplul multumesc pentru ajutor este mai bine.

Barbatii au respect de sine. Si cand ii lovesti sub centura inseamna sa te arati uimita ca au putut sa duca la bun sfarsit ceva. Ce-i drept uneori isi doresc sa arata ca pot fara sa cheme un specialist. Insa sa nu uitam ca acolo unde au putut pana la urma sa rezolve cine stie ce mestereala multumeste si apreciaza, nu te arata uluita de puterea sa. Va crede ca nu este bun pentru asta si numai norocul a facut sa te poata impresiona de data aceasta.

Efort criticat. Da, e bine, dar se poate si mai bine, ai incercat. Ei vor totul sau nimic astfel ca nu merge cu jumatati de masura. Pana la urma in locul lui tu nu ti-ai dori sa fie la fel?

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *