Eminem, asemeni multor persoane celebre, are o parte de „hateri”. Indiferent ca il iubesc sau il urasc, cu siguranata acesta a facut o multe de realizari in cariera sa muzicala. Fiind etichetat ca regele muzicii Hip- Hop, Eminem este cel mai vandut artist din anii 2000, a vandut peste 155 milioane de albume si singel-uri, devenind unul din cei mai bine „vanduti” artisti ai lumii. Acestea sunt doar lucruri tipice daca dai un simplu search pe Wikipedia, insa nu ne intereseaza sa aflam realizarile sale statistice. Ceea ce intereseaza, este sa descoperim anumite lucuri despre starul muzical, pe care nu multa lume le stie.

Acesta inca isi platea facturile casei sale, care defapt era o simpla remorca, in momentul in care a lansat Lp-ul Slim Shady. Acest lucru este de inteles, deoarece albumul Infinite a vandut numai 1000 de exemplare, in timp ce Slim Shady a inregistrat vanzari de 18 milioane de euro.

Eminem a repetat clasa a noua de trei ori, inainte sa abandoneze scoala. In felul acesta, suntem siguri ca nimeni nu va afisa posterul lui in vreo scoala. Dr. Dre nu stia ca Eminem este un artist de culoare alba pana cand nu l-a intalnit pe acesta. Ulterior a declarat ca oricum acest lucru nu are nicio relevanta: „Nu-mi pasa ce culoare, greutate sau varsta ai, atat timp cat poti face rap”. De asemenea, cand l-a cunosscut pentru prima data pe Dre, Eminem purta un costum galben de sofer de camion, imprumutat, deoarece era sarac lipit. Dre a declarat ulterior ca semana cu o banana. Dr. Dre era convins ca piesa „The Real Slim Shady” va fi un adevart succes dupa ce si-a auzit pana si copiii cantand piesa inainte ca aceasta sa fie lansata.

De asemenea, pentru rolul din filmul 8 Mile, Eminem a slabit de la 76 de kilograme la 65 de kilograme.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *