Un job in domeniul modei este visul oricarei fashioniste, insa nu este chiar floare la ureche a intra aici fara cunostinte, fara munca si fara a te face oarecum cunoscut mai intai. Ce ai putea face totusi in industria modei, pe ce post te-ai putea incadra aici, daca a fi model sau designer nu este de tine?

Fotograf de fashion

Ete super sa fii pozat de catre fotografi de moda renumiti, insa si mai grozav este a fi chiar tu un asemenea specialist. Ai avea de-a face in permanenta cu dedesubturile mdoei si cu tot ceea ce se petrece dupamoda cortina de glamour si de shic. Pentru a ajunge sa profesezi intr-un astfel de job, trebuie sa urmezi niste cursuri in acest domeniu si sa te specializezi pe fotografia de moda. Chiar daca esti pasionat de fotografie si esti freelancer, daca nu ai cunostinte in ale modei, atunci degeaba.

Retelele sociale sunt o platforma grozava pentru a-ti afisa munca de inceput si pentru a te face cunoscut. Colaboreaza cu bloggeri de fashion si cu studenti la design pentru a-ti aplica cunostintele castigate intre timp. Drumul inspre a deveni popular si foarte bun in ceea ce faci o ia printre anumite proiecte dinamice si prin abilitatea de a te vinde bine pe tine insuti si munca ta.

Make-up artist

Hainele sunt doar o parte din lumea modei. Ceea ce scoate de fapt in evidenta ceva este machiajul pe care un anumit model il poarta pentru a crea un anumit lokk integral al hainelor de prezentat. A fi make-up artist sau hairstylist sunt doua modalitati in care poti fi parte din industria modei. Normal, trebuei sa ai pregatire in acest domeniu pentru a fi bun in domeniu si trebuie sa te faci cunoscut in spatele scenei.

A obtione un job in industria modei depinde foarte mult de ambitiile si inclinatiile pe care le ai, dar talentul te scoate in evidenta de fiecare data.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *