Pentru a reusi sa fii luat in serios si pentru a fi contactat in legatura cu un post pentru care aplici si esti interesat, trebuie sa detii anumite aptitudini care sa te recomande in fata altor candidati, aptitudini pe care trebuie sa stii cum sa le scoti in evidenta in CV-ul tau, dar si la interviul de angajare. Fiecare domeniu in parte necesita cunostinte de baza pe care trebuie sa le detii ca sa te poti descurca intr-un post din acel domeniu.

MARKETING

Oamenii din marketing cauta alti oameni la fel ca ei, pasionati, plini de idei si mereu pe faza la ultimele trenduri in materie de orice. Mai presus de toate, pentru a activa intr-un post din domeniul marketingului trebuie sa fii foarte convingator, organizat, sa fii original si sa ai un spirit critic, mereu gata de a da un feedback. De asemenea, abilitatile de comunicare si de scriere nu ar trebui sa-ti lipseasca, pentru ca asta este una dintre cele mai importante criterii pentru lucrul in acest domeniu, sa fii proactiv si orientat spre rezultate, rezistent la stres si sa fii flexibil si cu o minte deschisa la orice, in cazul situatiilor neprevazute. La fel de important este faptul de a detine cunostinte solide de baza de bussiness despre piata si industrie, pentru a fi cat mai eficient in situatiile cerute.

MANAGEMENT

Pentru a fi un profesionist intr-ale managementului, trebuie sa un foarte bun comunicator, sa faci in asa fel incat relatiile tale cu cei din jur sa fie mereu cordiale, sa detii o inteligenta emotionala mare, pentru a putea intelege cu eficienta starile si gandurile celor din jur, trebuie sa fii cabail de a te pune in locul acestora, sa fii orientat spre rezultate. Bineinteles ca nu ar trebui sa-ti lipseasca abilitatile excelente de leadership, o gandire critica si bune aptitudini de manageriere a timpului si a lucrului in echipa. Cei din acest domeniu sunt responsabili cu planificarea, coordonarea si organizarea activitatilor si obiectivelor dintr-o anumita companie sau dintr-un anumit departament.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *