black studio

         Colaborez de cateva luni cu Black Studio, dar luna aceasta mi-a facut bucuria cea mai mare. Am considerat intotdeauna ca sunt la cel mai puternic si sigur studio de videochat din Bucuresti. Dovada au fost chiar castigurile in sine, de care am parte cu Black Studio Bucuresti. Cea mai buna alegere din viata mea a fost acum 5 luni cand am dat din intamplare peste un link www.black-studio.ro si am decis sa merg la interviu.

Dupa semnarea contractului, duc cea mai confortabila si linistita viata. Este o placere pentru mine sa lucrez intr-un loc atat de modern si bine amenajat. Aici mi s-au pus la dispozitie toate conditiile, de la bucatarie utilata si spatii de relaxare, pana la vestiare proprii, curte interioara si altele. Am parte de tot confortul si luxul de care am nevoie pentru a munci cu drag si pentru a avea castiguri cat mai mari. Ca urmare, o dovedeste si salariul meu lunar, care depaseste 2000$. Din acesti bani, am putut sa pun deoparte sume mari de bani si sa ma si rasfat cu tot felul de dorinte.

De fiecare data cand am o problema sau nu stiu ceva, am parte de suport tehnic din partea lui Black Studio. Echipa de aici ma sustine non-stop si ma ajuta cu orice am nevoie, chiar si cu sfaturi. Este foarte placut sa lucrez aici, atmosfera e precum acasa, cu oameni prietenosi si onesti.

Nu pot spune ca nu ma simt ca acasa aici, pentru ca ar fi neadevarat. Sunt protejata permanent, pentru ca Black Studio are cele mai bune sisteme de securitate. Totodata, imi ofera confidentialitate si stiu ca nimeni din persoanele care nu vreau sa afle de jobul meu, nu vor afla. Aici e a doua mea casa.

De altfel, ma delectez mereu cu cate un bonus primit din partea lui Black Studio. Pentru orice performanta, eu sunt premiata aici. De asemenea, si prezenta mea conteaza. Pentru ca am placerea de a veni si a munci la Black Studio, primesc cate 50$ numai pentru acest lucru. Iar bonusul de angajare nu a fost o minciuna, am primit 500$ asa cum mi s-a promis.

Cu toate aceste premii si bonusuri, am pus deoparte indeajuns incat sa imi cumpar masina preferata. Sunt in culmea fericirii! Fara Black Studio nu as fi reusit sa fac atatia bani pentru a-mi cumpara o masina. Sunt cea mai norocoasa si mandra ca fac parte din echipa celor de aici si stiu ca voi avea parte de multe castiguri. N-am fost nicicand mai mandra sa afirm un lucru: sunt model de videochat la Black Studio si asta reprezinta totul pentru mine!

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *