renunta la tehnologie

Daca esti la fel ca restul oamenilor din ziua de azi, inseamna ca intalnesti probleme grave atunci cand te desparti de smartphone-ul tau, laptop sau de tableta. Sincer, o deconectare de la tehnologie poate fi o actiune destul de grea. Insa, esti constient ca daca stai 24 din 24 legat de tehnologie distrugi relatiile cu cei de acasa sau de la munca. Oamenii ti-au spus sa te opresti insa pur si simplu nu poti: tot timpul exista ceva care te face sa intri pe Facebook, Twitter sau Pinterest, dupa care verifici informatiile pe un site de stiri important si tot asa. E ca un cerc vicios ce nu se opreste niciodata.

Astazi ar trebui sa ffie ziua cea mare pentru tine. Daca te-ai decis ca ar fi cazul sa mai renunti la tehnologie, atunci urmeaza-ti instinctul si fa acest lucru pana la capat. Ai sa observi ca ti se intampla numai lucruri bune.

Renunta la tehnologie

Timpul va incetini- cred ca esti unul din miliardele de oameni care poate fi de acord atunci cand se spune ca timpul trece repede. Ei bine, timpul nu trece mai repede, insa atunci cand suntem conectati non stop la tehnologie avem aceasta impresie. Insa, daca te hotarasti sa te indepartezi o vreme- cat de mica ar fi- de e-mail-uri si Facebook, vei descoperi ca timpul parca se intinde mai tare.

Te vei odihni mai bine- Nimic nu se compara cu un weeknd in care te-ai odihnit asa cum trebuie- asta inseamna ca ai muncit din greu o intreaga saptamana. Dar, cu toate acestea, ceea ce te oboseste cel mai tare sunt electronicele dar si faptul ca esti interesat tot timpul de ceea ce se mai intampla in lume. Ia o pauza si vei simti ca relaxarea din weekend poate sa apara in fiecare zi, dupa programul de lucru.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *