In ultima vreme se pare ca exista o tendinta in crestere a celor care prefera o nunta la cort. Ideea nu este una iesita din comun si asta pentru ca aduce marele avantaj de a mari spatiul disponibil. Nu este singura parte care incanta. Descopera marea provocare de a face o nunta la cort aici, chiar in locurile tale natale sau oriunde in lume. Nimic nu te conditioneaza din acest punct de vedere.

Nunta la cort – de ce

In primul rand nunta la cort este cea care aduce posibilitatea de a aduna cat mai multi invitati. Sunt localuri care te conditioneaza cu un minim si cu un maxim de persoane, asta insemnand intre 50 si 400 spre exemplu. Dar cu nuntile nu stii niciodata; se prea poate sa iti vina mai multi sau chiar mai putini din ceea ce ai prezis. Conteaza sa ai un plan de rezerva asa ca un cort pare sa fie o solutie mai flexibila din acest punct de vedere.

Poate ca marele punct de atractie tine mai degraba de imaginea in sine, de decorul spectaculos. Un cort se poate amplasa oriunde, aducand marele avantaj de a avea parte de o imagine unica, un spectacol din natura. Desigur, exista ceva aspecte de organizare insa nu este exclus sa iti amplasezi cortul ca si locatie de nunta oriunde iti doresti. Si asa o nunta este sentimentala prin natura evenimentului celebrat asadar ai putea sa amplifici acest aspect si efect printr-o locatie cu semnificatie. Unde v-ati cunoscut prima data?

Mai mult decat atat, nunta la cort inseamna de asemenea ideea in sine de a avea parte de o nunta aparte. Pentru ca marea majoritate opteaza pentru ideea in sine de a merge la un local, de orice fel, cum nunta in aer liber este cu un oarecare grad de risc pentru ca nu stii ce atmosfera va fi si in ce masura vremea va tine cu tine, asadar o nunta la cort este echilibrul perfect.

Desigur ca tine de gusturi si in materie de corturi. Cu toate acestea exista pe piata o varietate de servicii de acest gen asa ca vei gasi ba chiar si forme interesante ale corturilor pentru a spori farmecul acestora. O forma stelara, una perfect rotunda sunt doar cateva idei de amintit. La asta se adauga si un aer rafinat, de eleganta maxima cand vine vorba de aspect. Locatia nuntii conteaza mai mult decat crezi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *