In ziua de azi cardurile de credit au devenit mult mai folosite in randul omanenilor. Crizele financiare au ca si cauze imprumuturile deosebit de mari de la banci. Si bineinteles exista momente cand este bine sa folosim un card de credit.

Care sunt principalele avantaje ale unui card de credit?

Pai in primul rand daca nu va-ti confruntat cu probleme legate de rambursarea creditului pana in prezent puteti beneficia de bonusuri atunci cand va deschideti un card de credit. Inca de la inceput puteti pune sume de bani de pana la 30.000 de euro.

De asemenea puteti castiga puncte. O parte din carduri au un sistem de puncte prin intermdiul carora puteti castiga u anumit punctaj pentru fiecare leu pe care dumnevoastra il cheltuiti.

In magazinele partenere beneficiati de anumite reduceri. Atunci cand folositi cardurile de credit pentru a face cumparaturi beneficiati de anumite discount-uri, care sunt destul de semnificative. Lista o pueti gasi pe site-ul bancii.

Cardurile de credit se bucura si de o multitudine de asigurari. Aici vorbim de asigurari pentru inchirieri auto, calatorii precum si garantii pentru produse.

De asemenea daca sunteti in situatia in care aveti nevoie urgenta de bani,  puteti apela la cardul de credit fara a plati dobanda, daca rambursati in intregime intr-o anumita perioada de timp.

Principalul avantaj de care se poate bucura un card de credit este faptul ca e acceptat peste tot. Mai ales cand calatoriti in strainatate este foarte folositor.

Cu ajutorul unui card credit puteti inchiria o masina mult mai usor sau de exemplu sa faceti o rezervare la un hotel. Este mult mai avantajos fata de cardul de debit.

De asemenea compania sau hotelul respectiv ar putea bloca o anumita suma de bani din contul respectiv, aici putem vorbi si de cateva sute de euro sau chiar dolari.

Trebuie sa ne gandim si la faptul ca anumite magazine din strainatate nu pot accepta cardurile de debit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *