Este prima oara cand abordez acest subiect si nu stiu cu ce ar trebui sa incep, dar fiind inceoatoare am sa ma bazez pe instinct si as incepe sa spun ca prima intalnire este momentul pana la care fetele numara orele care le mai au pana se va concretiza faptul in sine, pana cand isi vor intalni partenerul in contactul vizual. Si, as incepe sa spun ca toti barbatii sunt contienti ca femeile adora sa gateasca, astfel, ele iubesc sa se gateasca cate 2-3 ore in fata oglinzii, nici de cum sa vorbim despre actiunea culinara de a gati. A gati, pentru multe femei inseamna sa isi deschida trusa de machias, sa se aranjeze si sa se impopotoneze cu diverse produse cosmetice pana cand vor obtine un rezultat pe placul lor, iar daca nu l-au obtinul, se demachiaza si mai incep un proces de gatit.

Dupa intreg demersul gatitului, urmeaza partea cu alegerea tinutei. Nici aici nu sunt pregatite, astfel ca probeaza probabil si 10 tinute pana cand o gasesc pe cea pe care o considera potrivita pentru „iesirea de diseara”. Dupa aceste procese, urmeaza partea de meditatie in care isi vor pune mii si mii de intrebari despre cum arata, despre cum se va comporta, ce vor vorbi, ce va imbraca el, ce vor bea sau  vor manca, intrebari pe care si le adreseaza femeile doar in scopul de a fi precare.

Daca trebuie sa mergeti la o prima intalnire, trebuie sa aveti grija la naturalete. Tinerele au mereu impresia ca trebuie sa faca diferite lucruri pentru a atrage atentia intr-un mod placut insa orice persoana este atrasa mult mai tare de catre o persoana naturala si spontana decat de una artificiala si falsa.

Asadar, daca mergeti la o prima intalnire trebuie sa fiti voi, sa fiti naturale si astfel veti realiza daca v-ati intalnit sau nu cu persoana potrivita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *