asigurare rca

Exista diferite tipuri de asigurare auto oferite de companiile de asigurari, din care puteti alege ce va este necesar. Dar, mai apoi, se impun si o serie de factori, in alegerea uneia. Trebuie sa iei in considerare acoperirea in detaliu in cazul unui accident sau a unei coliziuni si mai apoi factorul de decizie cel mai bun. Trebuie sa iei in considerare lucrurile pe care le doresti sa le protejezi, fie ca este vorba de tine, de familia ta sau de vehicului pe care il posezi. Cele mai importante tipuri de asigurari auto oferite de companii includ coliziunile, asigurarile totale si intelegerile intre soferi.

Diferenta intre aisgurarea de coliziune si asigurarea totala

Exista mai multe persoane care nu merg cu masina pentru ca nu au o aisgurare valabila. Insa, legea impune ca orice sofer sa detina o asigurare. Acesta este si motivul pentru care plata asigurarii vehiculelor este mica. Cu toate acestea, sunt si persoane care prefera sa isi protejeze masina de eventualele daune si combina ambele tipuri de asigurari: cea ce coliziune si cea de acoperire corespunzatoare. In aceste circumstante, protejeaza vehiculele in varii situatii necunoscute.

Acoperirea de coliziune este protectia acordata autovehiculului impotriva deterioratii datorate accidentelor, lovirii de obiecte sau in caz de rasturnare. In cazul in care masina este implicata intr-o astfel de situatie, companie plateste pentru repararea acesteia. Principalul avantaj este ca protejeaza si soferul, indiferent daca este sau nu de vina. Mai mult decat atat, exista prevederi pentru a salva masina si a o aduce la starea initiala, in cazul in care a fost avariata grav. In plus de acestea, se acopera costul de reparare sau inlocuirea unei parti din vehicul. De altfel, un rca mai ieftin la o companie acreditata iti asigura si garantia calitatii.

Pe de alta parte, o acoperire cu asigurare corespunzatoare protejeaza vehiculul de furt, revolte, daune ale vremii, vandalism sau incendii. Cu toate acestea, asigurarea nu se refera la protectia impotriva daunelor unei parti din autovehicul ca urmare a unui accident sau ca urmare a neintretinerii necorespunzatoare.

Este important sa detii o asigurare totala cumulat cu o acoperire in caz de coliziune. Cele mai mici preturi la rca le gasesti si online, pe site-ul www.rcamaieftin.ro, tocmai pentru ca agentia de asigurari vine in sprijinul soferilor si al bugetului acestora.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *