In zilele noastre poti alege sa iti faci analize si sa te tratezi de anumite afectiuni exact unde doresti. Tu trebuie sa descoperi care e cea mai buna solutie pentru tine. Clinicile private vin mereu cu oferte deoarece spitalele de stat nu fac fata tuturor pacientilor pe care ii au. Si daca doresti sa ai parte de  la cele mai avantajoase preturi, atunci gandeste-te bine daca optezi pentru spitalul privat sau spitalul de stat.

In primul rand la spitalul de stat costurile analizelor si procedurilor sunt mult mai reduse. La spitalele private platesti orice fel de consultatie, procedura, analiza. La  clinicile private timpul de asteptare este mult mai scurt. Spitalele de stat sunt in general foarte aglomerate, asa ca poti astepta ori intregi pana sa intri in cabinetul de consultatie.

Clinicile private iti dau posbilitatea sa te programezi prin telefon pentru tipul de interventie, analiza, procedura pe care vrei sa o urmezi.

Conditiile de spitalizare din clinicile private au un confort mai sporit, aici vorbim de mobilier special, aer conditionat, televizor, aparatura de ultima generatie astfel incat tu sa te simti cat mai confortabil si in siguranta.

Din pacate spitalele de stat nu isi permit acelasi lucru din cauza fondurilor insuficiente.

Spitalele de stat mai au si avantajul ca acolo lucreaza cei mai buni si experimentati medici, iar in spitalele private personalul este mai tanar si lipsit de experienta. De aseamenea spitalele private au o igiena mult mai buna decat cele de stat. Ele nu sunt atat de aglometate precum spitalele de stat, iar virusii si bacteriile nu circula libere de la un pacient la altul. Sa nu mai spunem de faptul ca celulele celor contagiosi sunt individuale, iar acest lucru inseamna ca sansele de a lua vreo boala sunt mult mai mici, fata de spitalele de stat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *