Amenajarea biroului in propria locuinta a devenit un factor esential daca vrem sa ne asiguram continuitatea unui loc de munca, astfel incat ajungem sa lucram acasa in afara programului, pentru a fi cat mai multumiti de activitatea noastra si bineinteles si pentru remuneratia financiara.

Se spune ca biroul este locul de desfasurare a activitatii de studiu si de pregatire, incat astazi a ajuns sa fie privit ca fiind cel mai bun spatiu de petrecere a timpului liber, incat ne gandim sa ne amenajam propriul coltisor de lucru la noi acasa. Cand facem acest lucru este bine sa tinem cont de anumite reguli, menite sa asigure un confort optim pentru trup si minte.

Reguli in amenajare biroului la tine acasa

Astfel, alegerea unei incaperi este primordiala cand vine vorba de actiunea de a munci, incat trebuie sa ne gasim cel mai linistit loc din casa, pentru ca von lucra pana in ore tarzii si nu am dori sa deranjam pe ceilalti membri.

Pe locul secund in amenajarea propriului nostru birou in casa il reprezinta lumina naturala. Trebuie sa avem parte de lumina naturala in majoritatea timpului, incat probabil ca vor fi unele weekenduri pe care le vom petrece in fata calculatorului completand rapoarte si documente. Daca nu putem beneficia de lumina naturala, este bine sa optam pentru iluminatul deasupra suprafetei de lucru, incat sa ne asiguram o mai buna desfasurare a activitatii.

De asemenea, se poate apela la o anexa a locuintei care poate fi transformata in birou. Pentru ca aceasta anexa sa fie cat mai calduroasa si mai primitoare puteti cauta vata de sticla la cel mai bun pret si astfel veti reusi sa o izolati si sa o faceti sa arate cat mai bine. In plus, astfel nu va trebui sa deranjati alte persoane in momentul in care intrati in birou deoarece puteti sa va faceti o intrare separata, potrivita pentru dvs.

Despartirea de celelalte camere o putem realiza printr-o usa glisanta sau prin una termopan, incat sa nu fim deranjati de celelalte zgomote din casa atunci cand lucram, dar care ne ofera si posibilitatea de a trece cu usurinta dintr-o incapera in alta.

Mobilierul este si el un rol important la care ne raportam cand ne facem biroul in propria casa, incat trebuie sa optam pentru unul cat mai masiv, din piele si rezistent. Culorile peretilor nu trebuie sa ne distraga atentia, incat este bine sa optam pentru nuante de crem, maro, verde sau bej.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *