Foarte multe femei isi fac probleme si isi doresc ca silueta lor sa fie una de invidiat. Nu exista nicio persoana care sa nu isi doreasca sa arate cat mai bine.

Ei bine, nu mai este un secret faptul ca alimentele consumate in prag de seara nu ne ajuta deloc, ba chiar dimpotriva. In momentul in care consumam alimente seara ajungem ca acestea sa ne dauneze sanatatii si energiei pentru intreaga zi. In continuare vom discuta despre cateva alimente care trebuie sa fie evitate pe deplin inainte de culcare. Iata care sunt acestea:

  • Alimentele grase nu sunt deloc indicate in momentul in care vreti sa aveti o silueta de invidiat. Pentru a nu pune prea mult stomacul la treaba in timpul somnului evitati alimentele care au multe grasimi. Asta implica orice tip de fastfood, dar si alune, branzeturi cremoase, inghetata. Altfel va veti trezi fara niciun pic de energie a doua zi.
  • Apoi, carbohidratii si dulciurile nu va vor face deloc bine siluetei. Daca mancati o bucatica de ciocolata nu va fi o problema foarte mare, insa daca mancati o felie de tort nu va fi bine. Problema apare din cauza cantitatii mari de zahar, care va duce la cresterea nivelului de energie si va va face mult prea nelinistita ca sa mai puteti dormi bine. Prin urmare, evitati prajiturile, pastele, painea alba. Un mar insa este perfect.
  • Nici carnea rosi nu este foarte indicata. Orice fel de carne nu este potrivita pentru seara, dar cel mai mult este carnea rosie. Asta din cauza faptului ca nu se digera deloc usor. Daca vreti neaparat carne, atunci cel mai bine optati pentru un pic de carne de curcan fara grasime. Dar, si mai bine, alegeti un iaurt, intrucat si acesta are proteine care va tin de foame, insa este usor de digerat.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *