paco-rabanne

Parfumul este ultimul punct al elegantei. Parfumul este un detaliu care subliniaza subtil aspectul, pentru a da un plus invizibil personalitatii, fara de care o femeie sau un barbat nu se lipseste. Sunt o multime de tipuri de parfumuri pentru ambele genuri si cu toate acestea cum se poate alege un parfum in functie de personalitatea cuiva? Purtarea unui parfum potrivit este esentiala pentru a face o imagine buna, imagine care sa denote caracterul si personalitatea ta.

Afla cum sa alegi parfumul pentru personalitatea ta

La fel ca si hainele si manierele, parfumul joaca un rol deosebit de important in a crea sau a nutri o impresie. Probabil ai fost in situatii in care prietenii din jurul tau au fost complimentati pentru parfumul pe care l-au purtat, incat sa se potriveasca cu personalitatea in cauza. De altfel, este bine cunoscut ca un parfum creeaza amintiri care sunt legate de istorie, de oameni sau de momente traite. Fie ca se refera la membrii familiei, la zilele de scoala, la copilarie sau la clipele romantice, parfumul este ca o semnatura pentru personalitatea unica a cuiva. Prin urmare, este esential sa alegi un parfum potrivit.

Selectarea unui parfum propriu-zis nu este departe de a fi considerata o arta. Cu mii de modele si arome pe piata, Pandera.ro este locul de unde poti evidentia ceea ce iti place, ceea ce te defineste. Daca urmezi unele sfaturi simple, obtii propriul parfum unic.

Personalitate romantica si naturala

Florile naturale sunt cele mai potrivite pentru femei pentru o seara romantica. Aromele de fructe si de flori sunt cu totul feminine, sunt pentru cele care iubesc rasfatul si cele care doresc sa se simta mereu in floare. Aromele lemnoase si cele orientale sunt cele mai potrivite pentru femei si sunt un apel catre romantism si natural. In acest, caz, poti alege un parfum de firma Paco Rabanne.

Personalitate copilaroasa si jucausa

Daca esti o personalitate exuberanta, ai un spirit liber si iti place natura, atunci Pandera iti recomanda parfumuri cu mirosuri de citrice pentru a se potrivi mai bine personalitatii tale. De altfel, daca iti place muzica jazz sau calatoriile in locurile exotice, atunci ti se potrivesc cel mai bine mirosurile apartinand parfumurilor din familia orientala.

Personalitate increzatoare si extrovertita

Daca esti un clasic, un increzator in sine, cu unele pretentii si un caracter care mizeaza dupa sofisticat, atunci alege parfumuri care sunt in tonuri orientale, lemnoase si naturale de pe pandera.ro, la cele mai avantajoase preturi. Aceste parfumuri sunt, de asemenea, pentru cei care stiu sa se asorteze cu stilul si eleganta.

Personalitate senzuala, misterioasa si aventuroasa

Parfumurile cu tente senzuale sunt destinate persoanelor aventuroase, cele optimiste, dar si celor care au o anumita pasiune in sufletul lor pentru romantism, aventura si mister. Utilizarea parfumurilor senzuale din familiile de lemn si floral pot avea efecte pe termen lung asupra sexului opus. Pandera.ro pune la dispozitia fiecarui individ o gama larga de parfumuri din care poate opta, mergand si mizand in acelasi timp pe definirea personalitatii, pe observarea personalitatii si pe jovialitatea din fiecare. Pe Pandera Romania se gasesc cele mai multe tonuri, arome si note care dau o cu totul alta latura increderii in sine.

 

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *