stailer

Stailer este noua platformă ce îți permite să efectuezi programări online la saloanele de înfrumusețare. Peste 1000 de saloane și stiliști se regăsesc în listele platformei, acolo unde îți poți rezerva locul doar în câteva minute. Ai posibilitatea de a renunța complet la apelul telefonic de la recepție. Alege stilistul potrivit și programează-te online! 

Stailer aduce mai aproape de tine saloanele de înfrumusețare

Site-ul îți pune la dispoziție peste 1000 de saloane în peste 40 de orașe din România. Lista poate fi consultată pe prima pagină, fie la finalul ei, fie la început. Dacă vrei să te asiguri că orașul tău sau o zonă apropiată de acesta se află pe listă, vezi care sunt locațiile în care te poți programa, de pe finalul primei pagini. 

În cazul în care ai găsit orașul tău sau o zonă apropiată, nu mai rămâne decât să te programezi. Pentru a-ți rezerva locul, intra pe Stailer, selectează orașul, genul tău, serviciul de care ai nevoie, data și ora la care dorești programarea. În scurt timp vei fi redirecționat/ă către o pagină unde se află toate saloanele disponibile conform criteriilor selectate. 

Servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală

De serviciile disponibile pe această platformă pot beneficia atât femeile, cât și bărbații. Pentru ambele genuri pot fi accesate servicii de înfrumusețare și îngrijire corporală. Orice ai avea nevoie, pe site-ul stailer.ro vei găsi!

Pentru femei, serviciile de înfrumusețare includ machiajul, pensatul, stilizarea și aplicarea de gene și sprâncene, cosmetică, tunsul, coafatul, vopsitul sau tratamentele pentru păr. În materie de servicii de îngrijire corporală, doamnele se pot orienta către masaj, epilare periodică și definitivă, cât și pentru remodelare corporală. 

La polul opus, bărbații au și ei parte de o mulțime de servicii de înfrumusețare. Ei pot alege între tuns, aranjat, întreținere barbă, pensat, cosmetică sau tratamente pentru păr. În ceea ce privește îngrijirea corporală, domnii pot alege epilarea periodică sau definitivă sau masajul. Citeste mai multe detalii aici

Pentru și mai mult confort, descarcă aplicația!

Stailer urmărește nivelul de confort al clienților, care crește odată cu posibilitatea programării la orice oră sau în orice zi. Chiar dacă este duminică, trecut de ora 21, tu poți face oricând o programare pe săptămâna ce urmează sau pentru o altă zi, fără ca salonul să fie deschis. 

Pentru a beneficia de și mai mult confort, Stailer a lansat pentru clienți aplicația cu același nume. Disponibilă pe App Store, Google Play și App Gallery, aplicația este foarte ușor de folosit și se poate descărca pe telefon sau tabletă. După ce ai descărcat-o, creează-ți un cont și descoperă avantajele sale! Aplicația Stailer îți oferă ocazia de a-ți rezerva locul de pe canapea, din parc, din metrou sau chiar de la birou. 

Nu trebuie să îți iei timp liber pentru a face programările. Alege stilistul potrivit și programează-te online! Stailer aduce mai aproape de tine saloanele de înfrumusețare! Caută serviciile de care ai nevoie și lasă-te pe mâna profesioniștilor!

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *