Se intampla deseori ca tinerii sa ia decizii pripite in ceea ce piveste casatoria. Casatoria este totusi pasul cel mai important din viata unei persoane deoarece este alegerea care ne schimba in mod radical viata. Din acest motiv, in momentul in care ne hotaram sa ne casatorim este foarte important sa facem astfel incat sa facem cea mai buna alegere. Faptul ca ne vom casatori cu persoana cea mai potrivita ne va face sa ne simtim mult mai bine si implicit sa avem o viata mult mai frumoasa.

Pentru ca exista foarte multi tineri care fac greseli atunci cand se casatoresc, iata cateva sugestii de lucruri pe care trebuie sa le cunosti inainte de a te casatori:

In primul rand, trebuie sa stii ca daca te casatoresti inainte de 23 de ani ai sanse destul de mari sa divortezi. sigur ca nu putem sa spunem acest lucru in orice caz insa fara doar si poate, pana la varsta de 23 de ani nu suntem suficient de maturi incat sa facem cea mai buna alegere. Aceasta decizie este una extrem de importanta si din acest motiv este foarte important sa facem astfel incat  sa luam cea mai buna decizie.

De asemenea, mai trebuie sa stii sa etapa de indrgosteala dureaza aproximativ un an. Partea cu dragostea pasionala, atractia intena si extazul dureaza aproximativ un an de ile si nicidecum o viata intreaga. De asemenea, trebuie sa stii ca daca la inceput va intelegeti minunat si sunteti extrem de indrgaostiti unul de celalalt, se pare ca acest lucru nu dureaza mai mult decat un an, asa cum spun chiar niste cercetatori italieni.

Mai mult, de indata ce locuiti impreuna trebuie sa realizezi ca mai esti o singura persoana. Probabil ca pana acum te-ai obisnuit sa faci lucrurile in functie de tine. Daca vrei sa te casatoresti vei locui impreuna cu el si va trebui sa iti asumi acest lucru.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *