In fiecare dimineata, cand ne trezim avem parul ravasit. Am vrea sa dormim mai mult si sa avem parul frumos si sa para coafat chiar si atunci cand ne trezim. Acest lucru nu este atat de greu de realizat pe cat ne pare.

In prmul rand, oricat de obosita ai fi, ai face bine sa iti aranjezi putin parul dupa ce ai facut baie. Daca iti este greu, cu siguranta te vei trezi dimineata cu un par dificil de coafat si foarte rebel. Iata ce ai putea sa faci pentru a avea parul frumos chiar si atunci cand abia te-ai trezit din somn:

Iti poti cumpara un spray pentru volum. In timpul noptii, parul isi va pierde din volum si dimineata te trezesti cu un efect neasteptat. Pulverizeaza-ti parul cu un spray pentru volum inainte de culcare, prinde-l intr-un coc in varful capului si pune-te la somn. Dimineata te vei trezi cu un par frumos, cu volum. Nu te pieptana cand te trezesti ci incearca sa dai cu mana prin par.

Daca iti doresti sa ai bucle a doua zi, si nu ai suficcient timp dimineata incat sa te coafezi, poti aplica pe suprafata parului o spuma usoara. Iti desparti parul in doua parti, il dai cu spuma, insa ai grija sa nu il dai cu foarte multa, dupa care il impletesti in doua codite. Dimineata, vei avea bucle frumoase, naturale si foarte usor de realizat. Poti aplica un spray pentru stralucire si esti gata sa iesi din casa.

In cazul in care ai parul ravasit si foarte rebel cand te trezesti, [pti folosi un balsam pentru par, sa iti pieteni parul cu un pieptene cu dintii rari. Iti desparti parul in doua sectiuni si mai apoi, fiecare in cate 3 sectiuni. Incepand de la varfuri iti rulezi parul ca si cum ai avea bigudiuri si le fixezi cu o agrafa. Dimineata te vei trezi cu bucle lejere, foarte frumoase.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *