Alienware LaptopAlienware Laptop

Laptop-urile sunt in ziua de astazi calea de mijloc. Poate ca iti doresti sa ai posibilitatea de te juca ultimile titluri in materie de jocuri cum o faci pe PC sau poate ca iti doresti sa i parte de mobilitatea si performanta pe care ti-o ofera o tableta, atunci laptop-ul iti ofera o lume de mijloc prin care te poti bucura de ambele in acelasi timp.

In ultima vreme dispozitivele mobile au inceput sa fie din ce in ce mai prezente pe piata. In ziua de astazi se pune accent in principal pe mobilitate si performanta de aceea va vom prezenta motivele pentru care un laptop ar fi alegerea cea mai potrivita:

  • Cum spuneam mai sus, un laptop iti ofera mobilitatea de care ai nevoie si performanta unui desktop. Nu vorbim aici de performantele extreme pe care are un desktop gaming, dar in cazul in care iti doresti un laptop pentru gaming singura limita ar fi data de pret.
  • Consumul de energie electrica va fi unul mult redus. Un desktop va consuma de 5-10 ori mai multa energie decat un laptop ( in functie de cat este de performant).
  • Valoarea reziduala a unui laptop este mult mai mare decat a cea unui desktop pe care incerci sa-l vinzi ( performantele fiind asemanatoare).
  • Nu vei mai avea bataie de cap cu cablurile si toate perifericele care te incurca in cazul unui desktop. Singurul periferic de care vei avea nevoie u adevarat este un eventual mouse, asta in cazul in care touchpad-ul ti se pare mai putin comod.
  • Preturile laptop-urilor sunt in scadere datorita tehnologiei de fabricatie care devine din ce in ce mai putin costisitoare fapt ce duce la preturi mult mai accesibile.
  • De asemenea nu vei mai avea probleme legate de spatiul de pe bioru. Un desktop ajunge sa iti ocupe tot biroul, asta daca iei in considerare ca ai unitatea, monitorul si eventualul sistem audio.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *