Astazi mi-am propus sa gasesc cateva motive pentru care a trai la tara este mai bine decat la oras. In primul rand cel mai mare avantaj sunt cheltuielile. In cazul in care avem o fantana in proprietate ne va fi mult mai usor in ceea ce privesc utilitatile. Nu va mai trebui sa platim si apa, pe care o consumam la bloc.

Al doilea motiv pentru care a trai la tara este mai benefic este cel al linistii. La tara avem parte de liniste in natura, ne putem deconecta din cand in cand de la viata cotidiana pentru a avea timp sa reflectam asupra noastra deoarece, din cand in cand este nevoie si de asa ceva.

Alt motiv pentru care putem alege sa traim la tara in defavoarea orasului este, din nou, din punct de vedere economic, mai ieftin. Poti sa iti cresti pe cont propriu animale, pasari si alte alimente fara a fi nevoie sa le mai cumperi. Aceasta nu ajuta doar la economie ci si la sanatate, deoarece este cu mult mai bine sa mancam ceea ce am crescut cu mana noastra decat cele cumparate.

Totodata, a trai la tara nu inseamna doar avantaje. Daca esti genul de om focusat pe cariera nu stim daca asta te-ar avantaja, doar in cazul in care iti conduci propria afacere si acest lucru este posibil ss il faci fara sa fii prezent la locul muncii tale. In cazul in care nu esti propriul sef, locuitul la tara poate fi o problema deoarece naveta pe care va trebui sa o faci iti va rapi din timpul tau liber. Pentru tineri viata la tara nu este chiar atat de satisfacatoare, acestia preferand in schimb viata la oras.

In general, cei care aleg sa traiasca din placere la tara sunt persoanele trecute de prima tinerete, care au copii mari sau chiar nepoti si vor sa isi petreaca timpul intr-un mod util si placut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *