Cu totii avem momente in care suntem inconjurati de o multime de oameni sau momente in care suntem singuri.  Bineinteles in viata omului sunt momente si momente. Oamenii au nevoie de socializare, de prieteni, de activitati etc. Singuratatea trebuie cateodata sa fie acolo. Daca stai uneori singura asta nu inseamna ca nu ai prieteni sau familie pur si simplu sunt momente in care ai nevoie sa fii singura.

Uneori vrei sa iti pui gandurile in ordine si singuratatea te ajuta. Cand vrei sa meditezi la trecut, prezent si viitor uneori este bine sa fii singura. In liniste, poti gandi mai lejer si mai limpede. Cateodata vrei sa fii doar tu cu tine intr-un loc linistit unde sa te relaxezi sa uiti de lume, sa iti inchizi telefonul.

Desigur singuratatea nu trebuie sa insemne o izolare totala tot mai des. Acest lucru clar are un efect negativ, si poti ajunge in acest fel la depresii. Daca simti ca singuratatea pune stapanire pe tine este cazul sa ceri un ajutor specializat. Singuratatea este o parte importanta in viata oricarui om. Si uneori este bine sa inveti sa traiesti cu ea. De exemplu eu atunci cand vreau sa fiu singura .. pai sunt singura. Daca este vara sau primavara merg intr-un loc special care ma linisteste si acolo ma gandesc in voie la tot ce vreau. Cand trec prin pase proaste sau pur si simplu sunt trista acolo ma linistesc. Imi inchid telefonul si stau acolo macar o ora.

Daca sunt singura analizez mai bine viata si constientizez anumite momente mai usor. De asemenea si muzica ma ajuta mult. Daca ascult un anume tip de muzica atunci cand sunt singura ma simt mai bine.

Este bine ca atunci cand simtim nevoia sa fim singuri sa punem acest lucru in practica. Nu cred ca ne da nimeni disparuti daca alegem cateva momente in care dorim sa fim singuri. Singuratatea este buna atata timp cat nu intrece anumite limite.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *