Pentru cei mai multi dintre adulti, jocurile video sunt doar o pierdere de timp, o activitate de pe baza careia nu obtii nimic. Cercetatorii spun ca nu este chiar asa si ca un adult care regurge la jocurile video pentru cel mult 30 de minute are foarte multe de castigat. De mentionat ca vorbim doar de 30 de minute, nu mai mult. Daca ajungi sa depasesti aceasta perioada in feicare zi, sansele sunt ca esti dependent de jocuri.

Partea buna este un adult care ajunge sa joace jocuri video este mult mai copilaros si se intelege mult mai bine cu copii din jurul sau. Va fi mereu o persoana care va realiza o legatura mai puternica in preajma celor mici.

Este o buna metoda de a te elibera de stres. Dupa o zi grea la serviciu sau dupa ce ai scapat de toate problemele un joc video pare a fi o buna metoda de relaxare si de a te elibera de stresul care l-ai acumulat pe parcursul zilei.

De asemenea jocurile video imbunatatesc creativitatea si stimuleaza imaginatia celor care le practica. Jocuri precum Call of Duty sau ajung sa imbunatateasca creativitatea, modul de gandire si viteza de reactie. Spiritul de observatie este unul care devine mult mai acut prin intermediul jocurilor video. In esenta iti exersezi creirul si acesta devine din ce in ce mai bun la activitati legate de creativitate si imaginatie.

Nu numai creierul are de castigat de pe urma jocurilor video, ci si fizicul. Coordonarea ochi-mana este mult imbunatatita prin intermediul acestora. Acest lucru a fost dovedid stiintific, in cazul studentilor de la medicina. Studentii care obisnuiau sa se joace erau mult mai priceputi in timpul operatiilor folosind echipamentele speciale,

Ca tot vorbim de fizic poti recurge la un sistem Kinect care iti va urma miscarile si le va trasnpune in joc pentru un exercitiu fizic zilnic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *