De cele mai multe ori prietenii pot fi mai importanti chiar si decat fratii. Ei sunt cei care ne pot da numeroase sfaturi si pot sa ne ajute atunci cand suntem intr-o dilema, dorim sa faci unele lucruri si nu reusim de unii singuri.

In momentul in care apare o persoana foarte speciala, dupa perioada adolescentei ma refer, atunci cand persoana incepe o relatie serioasa, se poate cufunda si poate face greseli foarte mari fara sa isi dea seama.

Vorbesc despre persoanele care nu mai iau in seama absolut niciun sfat pentru ca sunt indragostite si orice sfat li se pare rautacios sau invidios. Dragostea nu are limite si de cele mai multe ori este imprevizibila si oarba.

In momentul in care ne indragostim nu mai stim sa mai punem  pret pe sfaturile celor din jur pentru ca acestea ni se par foarte rautacioase si rau-voitoare.

In momentul in care toti prietenii iti spun ca nu ai facut cea mai buna alegere in ceea ce priveste relatia amoroasa, poti sa iti pui semne de intrebare fara sa ii acuzi pe ei de anumite lucruri. Iata momentele in care trebuie sa te gandesti foarte bine daca esti in cea mai potrivita relatie sau nu:

Nu esti tu in prezenta lui

Exista acele persoane care se inteleg foarte bine si nu au certuri din diferite motive insa n sunt compatibili in societate. Vorbim despre acele persoane care se exteriorizeaza in mod diferit iar atunci cand ies undeva in societate afla ca nu sunt tocmai compatibili. Aceste relatii nu trebuie sa existe deoarece nu exista compatibilitate intre parteneri. Cu siguranta nu vei ramane o viata intreaga doar tu cu el pentru ca va trebui sa mergeti intr-o parte sau in alta.

Nu mai ai nici o parere

Vorbesc despre acele persoane care renunta la propria personalitate in favoarea  iubirii. Sigur ca nu trebuie sa renuntam la punctul nostru de opinie doar pentru a satisface partenerul.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *