Furnicile ne pot invada si sa nu stim cum sa scapam mai repede de ele. Exista solutii care ne pot ajuta sa scapam de furnici fara a cheltui foarte multi bani pe produse scumpe. Nimanui nu-i place sa se trezeasca cu furnici printre mancare sau prin casa insa acestea pot fi si bune deoarece se hranesc cu ajutorul larvelor de purici, gandaci, muste sau paianjeni.

Furnicile nu sunt atat de usor de fugarit iar spray-urile nu sunt de cele mai multe ori cea mai buna solutie pentru a scapa de ele. Apeleaza la solutii ieftine si care te vor ajuta foarte mult.

Otetul te ajuta sa scapi de insecte. Trebuie sa torni putin otet intr-o sticla care are pulverizator. Da cu otet in toate zonele in care ai vazut furnici. Otetul se va evapora, deci vei fi nevoit sa aplici din nou.

De asemenea, poti pune apa cu sapun sau detergent de vase intr-un recipient cu puverizator si sa aplici unde sunt furnicile. Aceasta solutie, pe langa faptul ca va omori furnicile, nici nu vei avea altfel de furnici prin casa.

Probabil ca ai observat ca o furnica nu trece niciodata o linie trasata cu ajutorul cretei. Nu s-a gasit un raspuns pentru acest lucru, insa poate fi o forma care ne ajuta sa scapam de furnici.

Pudra pentru bebelusi, are efect asemanator cretei, si va alunga furnicile din casa ta.

Sucul de lamaie poate fi folosit pentru scaparea de insecte. Trebuie sa sorci o lamaie in locul lor de actiune.

Furnicile urasc mirosul de cafea, deci, daca pui zat de cafea in zona furnicilor, vei scapa de ele. De asemenea, daca aveti o planta in ghiveci si vi se intampla sa observati ca pamantul florii este invadat de insecte, trebuie sa pui zat de cafea peste pamantul florii. Vei observa cum insectele vor disparea in mod miraculos.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *