Nu exista vreo femeie care nu iubeasca pantofii. Prin definitia lor, femeile sunt adevarate fashioniste si impatimite atunci cand vine vorba despre pantofi. La fel ca si celorlalte femei, cu siguranta ti s-a intamplat si tie, cel putin o data in viata sa iti alegi o pereche de pantofi, sa ti se para ca este absolute superba si in momentul in care ceri marimea ta sa afli ca aceasta nu corespunde. Ce va trebui sa faci in acest caz?

Foarte multe femei aleg sa isi cumpere o pereche de pantofi pe c reo divinizeaza in ciuda faptului ca aceatsa nu se potriveste. Ce trebuie sa faceti? Ei bine, exista diferite metode prin intermediul carora puteti sa purtati pantofii chiar daca sunt cu o marime mai mica decat ceea ce va trebuie dvs. Iata c ear trebui sa faci atunci cand vrei sa ii porti si nu iti vin sau te strang:

In primul rand, in aceasta situatie este absolut necesar sa iti incalzesti pantofii. Probabil ca stii ca pe masura ce porti o pereche de pantofi te vei simti mult mai bine pentru ca acestia se vor lasa. In acest caz trebuie sa stii ca in momentul in care iti porti pantofii acestia se vor dilate. Incearca sa pui scatorul de par pe temperatura medie, pune-ti cateva sosete groase, incaltate si apoi plimba uscatorul pe suprafata pantofilor. Daca simti  ca te simti foarte bine cu ei trebuie sa mai tii pantofii in picioare pana cand acestia se racesc. In acest moment trebuie sa mai repeti procesul pana cand simti ca pantofii ti se potrivesc de minune. In cazul in care sunt din piele poti sa le aplici crema pentru pantofi incat acestia sa se nu usuce de la caldura.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *