Probabil ca stiti ca fumatul este daunator pentru sanatate si nu numai. In ciuda acestui fapt, exista foarte multe persoane care ajung sa fumeze excesiv fara sa isi dea seama care sunt lucrurile care le afecteaza sanatatea.

Daca vom intreba 10 persoane cu siguranta  vor raspunde ca si-ar dori sa renunte la fumat insa nu reusesc sa faca acest lucru. In mod sigur, sa te hotarasti sa renunti la fumat este o deiczie foarte grea, iar sa o duci la bun sfarsit este si mai greu. Din acest motiv trebuie sa ai motivele foarte bine stabilite in minte pentru a reusi.

In cazul in care te afli printre persoanele care isi doresc sa se lase de fumat trebuie sa stii ca iti va fi destul de greu sa renunti la acest obicei, insa nu va fi in niciun caz imposibil sa o faci. Foarte multi oameni care au hotarat sa se lase de fumat si-au dat seama ca se simt mult mai bine, sunt mult mai sanatosi si se simt in forma. De fapt, este destul de greu sa scapi de acest obicei, asa cum spuneam, insa nu este imposibil.

Se pare ca terapiile comportamentale sunt niste modalitati foarte bune pentru a inlocui produsele pe baza de nicotina care inlocuiesc tigarile sau alte medicamente. In plus, trebuie sa stii ca ai nevoie de sprijinul prietenilor si a familiei daca vrei sa te lasi de fumat. Ai putea de asemenea sa propui si altor persoane sa va lasati in acelasi timp de fumat si iti va fi putin mai usor.

Un prim lucru pe care trebuie sa il faci este sa folosesti tot felul de produse care sa substituie tigarile in momentul in care te-ai hotarat sa te lasi de fumat. Daca vei folosi alte metode care sa substituie nicotina cu siguranta vei reusi sa te lasi de fumat mult mai usor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *