Orice persoana isi amenajeaza casa in functie de propriile gusturi, de preferinte si mai ales de buget. Oricum ar fi, indiferent de gusturi sau de buget, decorul casei trebuie sa defineasca o persoana in adevartul sens al cuvantului.

Casa unei femei trebuie sa arate intr-un anumit fel si trebuie sa se faca remarcata intr-un fel sau altul. Va intrebati care sunt lucrurile care ar trebui sa existe si care sunt cele care nu ar trebui sa existe in casa unei persoane. Ei bine, in continuare voi prezenta care sunt lucrurile de care trebuie sa tineti cont in cazul in care vreti sa aveti o casa care sa emane personalitate:

In primul rand, in casa dvs. nu trebuie sa existe flori artificiale. Ei bine, indiferent cat de reale iti par si cat de mult iti plac, florile artificiale nu au ce cauta la tine in casa. Daca le vei folosi vei transmite mesajul cum ca ai renuntat la orice speranta de autenticitate in relatia ta si vei afisa o imagine ieftina si foarte kitschoasa.

De asemenea, probabil ca ai prin casa cateva fotografii care iti amintesc de perioada de liceu sau de cea din facultate. Ei bine, indiferent cat de mult tii la acele momente trebuie sa renunti la aceste fotografii, mai ales daca exista o diferenta foarte mare intre ceea ce esti in prezent si ceea ce erai in urma cu ceva ani. Nu cred ca iti doresti sa fii considerata batrana.

Lenjeriile ieftine nu au ce cauta in casa unei femei care se respecta. Sigur ca nu trebuie sa investesti foarte multi bani in lenjerii insa acestea trebuie sa fie dintr-un material cat mai calitativ, confortabile si placute la vedere sau atingere. Daca cauti ceva ieftin si calitativ acceseaza magazinul de lenjerii online.

Jucariile de plus nu trebuie nici ele sa fie la vedere sau in dormitor. Femeile trebuie sa lase loc iubirilor umane si nu a celor din plus. Chiar daca ai impresia ca aceste jucarii te ajuta intr-un fel sau altul, afla ca nu este chiar asa. Va trebui sa arati ca o femeie si nu ca o copila care nu se desparte niciodata de jucariile ei.

De asemenea, produsele cosmetice si pentru ingrijire personala nu trebuie sa fie imprastiate peste tot. Este foarte important sa tii aceste produse ascunse intr-un dulap si nu prin bucatarie, dormitor sau imprastiate prin baie. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru o femeie in adevaratul sens al cuvantului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *