Exista adevaruri despre femei pe care nu ar trebui sau pe care barbatii nu si-ar dori sa le afle. In momentul in care un barbat decide sa se implice intr-o relatie, incearca sa cucereasca femeia prin diferite moduri. Se dau peste cap, le pun totul la picioare si incearca sa faca multe lucruri cu scopul de a le impresiona. Isi dau seama ca gresesc abia dupa trecerea timpului, dupa ce trece timpul, are experienta va sti ce trebuie sa faca pentru a cuceri o femeie. Exista lucruri pe care barbatii le ignora. Uita practic ca femeia respectiva are personalitatea diferita si asteapta probabil alte lucruri de la un barbat. Inainte de a incepe o relatie, trebuie sa fii constient, realist si sa nu te lasi condus de impulsurile de la prima intalnire.

Trebuie sa fii constient ca fiecare femeie minte, la fel cum o fac barbatii. Fie ca vorbim despre niste minciuni nevinovate care sunt spuse cu scopul de a crea o alta imagine partenerului, fie vorbim despre minciuni rau intentionate care au rolul de a impresiona, lucru care nu se va intampla in momentul in care se afla adevarul. Asadar, nu lua toate lucrurile pe care ti le spune ca si fiind adevarate atata timp cat nu cunosti suficient persoana respectiva.

Nu te indragosti de o iluzie. Daca fata cu care te intalnesti ti-a sucit practic mintile si nu mai poti fi rational, nu incerca sa ii atribui parteneri calitati pe care nu le poseda. Fii realist, priveste-i calitatile si defectele si hotaraste tu daca iti doresti sa fii indragostit sau nu de acea persoana.

Priveste femeia in complexitatea ei, admira-i emotiile, sexualitatea, calitatile si lucrurile care iti plac si care nu iti plac. Ca sa te indragostesti si mai apoi sa iubesti o femeie trebuie sa fii contient de ceea ce vezi tu la femeia respectiva pentru a nu avea o dezamagire ulterior, cand te trezesti din visul frumos in care traiai.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *