Toti ne confruntam la un moment dat cu diferite probleme sau cu diferite dureri. Este normal sa ne doara anumite zone ale corpului la un moment dat, insa toate acestea au un scop si o problema declansatoare.

De multe ori apelam la tot felul de medicamente in momentul in care avem o durere. Ei bine, uneori medicamentele nu sunt cele mai utile atunci cand avem o durere. In continuare vom prezenta cateva lucruri absolut banale care va vor ajuta sa combateti anumite afectiuni sau dureri. Iata care sunt acestea:

Rasul

Probabil ca nici nu va imaginati cat de mult contribuie rasul la eliminarea durerilor. Nu se afla chiar in dictionarul medical, insa rasul chiar are o multime de beneficii pentru sanatate. In afara faptului ca este un eliberator eficace pentru stres, arde si calorii si are potentialul de a creste speranta de vieta, un hohot sanatos de ras poate fi un remediu pentru durere. Acest lucru se intampla datorita endorfinelor care se elibereaza in timpul rasului si care actioneaza ca analgezici naturali.

Fumat

Fumatul este o alta problema care nu face decat sa declanseze o durere si mai mare. Daca ai nevoie de inca un motiv pentru a renunta la tigari, iata care sunt concluziile unui studiu facut in randul persoanelor care sufera de dureri de spate: nefumatorii au raportat cel mai scazut disconfort. Potrivit aceleiasi cercetari, fumatul este un factor de risc pentru durerile de spate si dezvoltarea problemelor de disc si, totodata, cei carora le plac tigarile au raportat ca se confrunta cu dureri intense de spate.

Asadar, aceste simple trucuri va pot ajuta sa scapati foarte repede de anumite probleme si de anumite dureri. Nu strica sa incercati cel putin o data, nu-i asa? 🙂

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *