brooklyn bridge pictura pe numere pictorul fericit

Ai auzit de pictura pe numere, insa nu ai incercat pana acum? Am testat noi pentru ca tu sa nu o faci. Mergi la sigur, cumparand un kit de pictura pe numere de la Pictorul Fericit. Pentru tine sau pentru cei dragi, pentru copii de asemenea incearca activitati creative. Iata cateva sugestii!

1. Pictura pe numere

Cand vine vorba de pictura pe numere vorbim despre cei pasionati de a crea propriile tablouri. Poate ca nu ai talentul necesar sa faci asta de la zero. Insa ghidat de numere, tinand cont de corespondenta numar-culoare, totul va fi mai usor. Poti realiza astfel un tablou perfect reprezentand marea, peisaje diverse din natura sau chiar portrete.

Din gama de la Pictorul Fericit poti alege teme diverse, inclusiv pentru copii. Diferenta in acest caz va fi despre cat de mare este suprafata de pictat. Pentru panzele in cazul adultilor vorbim despre dimensiuni 40×50 cm, in cazul copiilor sunt putin mai mici – de 30×40 cm.

Orice kit de pictura comandat de aici include panza de bumbac, grunduita si pregatita pentru a fi imediat folosita. Aceasta este fixata pe un cadru din lemn, sasiu. De asemenea, kiturile includ si pensule si tot setul de culori necesare. Citeste aici mai multe detalii.

2. Pictatul pe fata

De la aceeasi sursa gasesti de asemenea kituri pentru pictura  pe fata. Se adreseaza copiilor si este o distractie pe cinste. Vorbim din nou de kit complet, cu pensule si culori incluse. Poti crea pe chipul copiilor animale si transformi astfel o petrecere a copiilor intr-o adevarata aventura.

Cei  mici se identifica foarte usor cu personaje si eroi si vor adora ideea de a deveni un vampir sau alteceva, in cateva secunde. Tine loc de masca, culorile sunt testate si nu contin chimicale  si, in plus, pot fi usor curatate. Va veti bucura de aceasta experienta atat pe parcurs, pana cand masca colorata este gata, cat si ulterior. Pot fi initiate diverse tipuri de activitati creative astfel.

3. Puzzle

Cine spune ca un puzzle este doar o activitate a copiilor? Poate fi o provocare si pentru adulti. La Pictorul Fericit sunt disponibile astfel de puzzle-uri. Sunt recomandate si copiilor, insa celor cu varsta minima de 7 ani. Sunt din lemn, fiecare parte a acestuia are o forma distinctiva, ceea ce face experienta cu atat mai interesanta.

Atentie, gradul de dificultate este mai mare. Te va provoca intr-un fel in care nu ai fi crezut! Insa si satisfactia finala, cand ai tot puzzle-ul gata, va fi una pe masura. Poti alege pe cel care reprezinta astrologia, un glob pamantesc sau animale diverse.

Vara este timpul preferat al celor mici. Isi traiesc zilele de vacanta din plin, se bucura de diverse activitati de care, poate, in timpul anului nu ar avea timp. Asadar, ce ai spune de ceva creativitate? Incearca oricare din cele mentionate si bucura-te de un mod practic prin care poti tine la distanta pe copii de ecranele televizoarelor sau a telefoanelor.

Contact:

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *